naervaerk-personer

Ideen til Nærværk er skabt af en række borgere med tilknytning til Munkebjergkvarteret i Odense M

Ideen opstod i 2012 i forbindelse med en workshop afholdt af Odense Kommune, hvor fokus var på aktivt nærmiljø. Gruppen fra Munkebjerg ansøgte Odense Kommunes Forstadspulje om midler til udvikling af ideen og modtog 250 tusind i 2013. I foråret 2014 blev der ansat en projektleder under Ungdomshuset, som bl.a. stod for videreudvikling af konceptet i samspil med lokale aktører i Munkebjerg kvarteret, herunder Munkebjerg Kirkes Onsdagscafe, et oldboys hold fra Odense Kammeraternes Sportsklub og 8. A på Munkebjerg Skole.

Sommeren 2014 indgik gruppen et samarbejde med redWEB omkring udvikling, drift og videreudvikling af Nærværket. redWEB er en lokalt forankret virksomhed, som har bidraget med ressourcer som langt overgår midlerne fra Forstadspuljen, til gengæld kan redWEB frit udvide platformen til brug i andre kommuner, landsdele og nationer. Konstruktionen er ukonventionel, men gør at vi har kunnet etablere en platform med favorable betingelser for alle involverede.

For Nærværks vedkommende gælder det, at det aldrig vil komme til at koste noget for almindelige borgere, men at det senere hen kan kræves betaling at lave opslag som hhv. virksomhed, forening og offentlig institution.

Du kan kontakte redWEB LogoDenne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Vi bruger cookies, du kan læse om den nedenfor.
Læs om cookies her
Fjern popup