Opret dit første opslag

Opslagstavlen er som bekendt centrum i Nærværk. Det er på opslagstavlen du finder al information som er delt i nærværket og hvor stedet hvor du kan dele dine opslag.

1. Sådan opretter du dit første opslag

Sørg for at du har oprettet en bruger og er logget ind.
Find ud af hvilken kategori du vil oprette et opslag i. Hver kategori har sit eget formål og derfor også forskellige informationer der skal udfyldes
Klik på "Opret opslag" øverst i hver liste under overskriften og acceptér reglerne for at oprette i listen. Du skal godkende reglerne for hver enkelt liste første gang du laver et opslag i listen. Er du virksomhedsbruger kan du kun oprette opslag hvis du har klip til dette.

2. Titel, beskrivelse og sted

Start med at skrive titlen og beskrivelsen på dit opslag, titlen bliver vist som overskrift på dit opslag og beskrivelsen bruges til at uddybe overskriften.
Indtast dernæst stedet dit opslag omhandler, bemærk afhængigt af hvilken type af opslag du opretter kan det godt være at du skal udfylde andre felter før du skal udfylde stedet.

3. Aldersgruppe og billeder

Vælg hvilke(n) aldersgruppe(r) dit opslag henvender sig til. Du kan vælge mellem spædbørn, børn, teenager, unge, voksne og ældre - hvis dit opslag henvender sig til alle kan du også vælge dem alle som målgruppe.
Vedhæft et eller flere billeder til dit opslag for at gøre det mere interessant.

4. Kontaktinformationer.

Vælg om dine kontaktinformationer skal vises i opslaget ved at tjekke af i afkrydsningsfelterne. De oplysninger der vises er dem du har indtastet i din profil under oprettelse.
Vi bruger cookies, du kan læse om den nedenfor.
Læs om cookies her
Fjern popup