Tilføj nyt område

1. Tilføj nyt område

Det smarte ved Nærværk er at du kan have flere områder på samme tid. Det er smart hvis du f.eks. har et sommerhus eller en ejerlejlighed i en anden by. Det kan også være du har forældre som bor i hver sin by og du gerne vil følge med i hvad der sker i den by.

Sørg for at du har oprettet en bruger og er logget ind.

2. Udfyld og opret

For at tilføje et område skal du klikke på menuen i øverste venstre hjørne og klik på ”Mine områder”. Du kan klikke på "Mine områder" fanen i profilredigeringsvisningen.

Udfyld felterne og start med at give et navn til dit område f.eks. "Odense Rådhus" og vælg afstanden du ønsker at vise opslag indenfor. Dernæst indtaster du adressen.

Klik på knappen ”Opret område” og du har nu tilføjet endnu et område til dit Nærværk.

3. Ændre dit område

Hvis du ønsker at få vist opslag fra et af dine andre favorit områder så tryk på det første position-ikon i den øverste højre menu. Hvis dit forrige og nuværende område ligger tæt på hinanden så ændrer opslagstavlen sig måske ikke så meget, men du kan se at afstanden har ændret sig.

Spørgsmål?

Vi arbejder hele tiden på at gøre nærværk bedre og vil derfor gerne modtage feedback fra dig. Du er velkommen til at sende os dine forslag på support@naervaerk.dk

Har du spørgsmål som du ikke kan finde svar på her på siden, er du ligeledes velkommen til at skrive en mail til os på support@naervaerk.dk

Vi bruger cookies, du kan læse om den nedenfor.
Læs om cookies her
Fjern popup